Mesazhe Islame .1
 
Redijtu bil-lahi Rabben ve bil-Islami dinen,ve bi Muhammedin Sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem nebijjen.
(Jam i Kenaqur qe Zoti im eshte All-llahu,Feja ime eshte Islami,dhe Pejgamberi im Muhammedi Sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem)

Mos u anko

Dëshirat e plakut

Bëhu si Ummu Selimi

LUTU EDHE NËSE NUK NDIHESH PËR TU LUTUR

E pyes veten sonte!

'' i verbëri ''

Dhjetë dhurata për ata që agjërojnë

Isha me ju Ramazanin e kaluar ! 

Agjërimi dhe devotshmëria

Sipas veprës edhe shpërblimi (rreth agjërimit)

Sexhdja e mbron njeriun nga kanceri

O ZOT bona prej atyre me përfundim të mirë

Ta presim Ramazanin sikur me qenë i fundit

UDHËTIMI PËR NË XHENET

''gjerat qe e prishin agjerimin''

FEMRAT E NDALUARA PËR MARTESË 

Këshilla praktike për t’u përgatitur për Ramazan

Mirë se vjen Ramazan!

Dhurata më e mirë në Xhennet

Nga: Iblisi (shejtani)

Rrespektimi i prinderve

Vlera e selamit

Mendjemadhesia

Denimi per ate qe ben vetvrasje

Dituria

Betohem ne diten e kijametit

Detyrat e gruas ndaj burrit

Nata e madhe e Kadrit

Agjerimi

Nata e madhe e Beratit

Shenjat e kijametit '' KJAMETIT '' 

Shenjat e gishtërinjve

Shqiptoni sa më shpesh fjalën Allah

Duhani

''Dallimet ne mes te Kur'anit dhe Bibles''

''Mëso gjuhën e faljes''

''Mos u frikëso, se ti do të fitosh''

Mposhtja e zemërimit

Dialogu i imagjinuar në mes Njeriut dhe Kur'anit 

100 Keshilla per te rinj

lutje te Muhammedit s.a.w.s 

''Per ate qe bene ndonje mekat (gjynah)''

Një çast, të lutem !

A e ke pyetur ndonjëherë veten se:

Dua - Lutje ...

El esmaul-husna

Vdekja ...

10 pytje dhe pergjigje

fjal te arta

-"Qelesat e se keqes"- 

- QELLIMI I KRIJIMIT - 

Kerko kenaqesi ne tri gjera :

Pse nuk pendohesh ?

ME KESHILLO ! 

U QUDITA !

"SEKRETET E VOGLA TE JETES"

"CILESIT E MIRA DHE TE KEQIJA"

 -Disa nga 72 xhynahet e medhaja- 

Disa nga veset e kqija -


O Zoti yne

DUAJA KUNDER BRENGAVE

- PER TY -

-"Qelesat e se mires "-

LETËR NGA XHENNETI

Pëshpëritja që e bëri mjekun të qajë

Alak

Shamia nder dhe mbrojtje për gruan

Te permendurit e Allahut

Shkaqet e mbrojtjes nga dënimet

parafytyroje jeten ne varr.

Nderprerja e miqesis ?

A JENI TË ZËNË ?!

Koment Ishkurtër I Emrave Të Bukur E Të Ndritur Të All-llahut Xh.sh

Nene 

Fundi i kësaj bote - Dita e Kijametit

Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 355211 visitors (1235843 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free