O ZOT bona prej atyre me përfundim të mirë


O ZOT bona prej atyre me përfundim të mirë
pershendetje,
ky njeri qe po shihet ne kete foto, ka vdek ne sexhde ne xhami.
Dhe adhuroje Zotin tënd deri të vijë ty e vërteta (vdekja). [ Hixhr99]
Thuaj: 'Namazi im, kurbani im, jeta ime dhe vdekja ime janë thjesht për All-llahun, Zotin e botëve. [en-nam, 162]
 
O Zoti ynë, bona prej atyre qe kanë përfundim të mirë.
 
 
Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 331380 visitors (1194893 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free