-"Qelesat e se mires "-

 -"Qelesat e se mires "-
 
- .qelesi i xhennetit : TEUHIDI - (NJESHMERIA E ALLAHUT).
 
- .qelesi i dashamiresis : BESNIKERIA.
 
- .qelesi i diturires : PYETJA .
 
- .qelesi i fitores : DURIMI .
 
- .qelesi i namazit : ABDESTI .
 
- .qelesi i haxhit : IHRAMI - (mbulesa) .
 
- .qelesi i suksesit : DEVOCIONI .
 
- .qelesi i shtimit te te mirave : MIRENJOHJA .
 
- .qelesi i deshirave te ahiretit : ASKETIZMI NE KETE BOT .
 
- .qelesi i i pergjigjes : DUAJA - ( lutja) .
 
- .qelesi i imanit : TE MENDUARIT PER KRIJESAT E ALLAHUT .
 
- .qelesi i jetes se zemrave : MEDITIMI I FJALEVE TE ALLAHUT DHE LENIA E
GJYNAHEVE .
 
- .qelesi i riskut : ISTIGFARI DHE DEVOTSHMERIA .
 
- .qelesi i krenaris : RRESPEKTIMI I ALLAHUT DHE I TE DERGUARIT TE TIJ .
 
- .qelesi i rahmetit : BAMIRESIA NDAJ TE TJEREVE .
 

Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 331380 visitors (1194885 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free