Nderprerja e miqesis ?Ndërprerja e miqësisë
 
 
 
   Secili nga miqtë mendon për tjetrin se është i zënë dhe nuk komunikon, që të mos shqetësojë. Kështu, me kalimin e kohës, çdonjëri mendon për tjetrin se ai e ka radhën i pari të komunikojë dhe i thotë vetes: -Pse të filloj unë i pari, kur ai nuk dëshiron të ketë lidhje me mua?
   Kështu, gradualisht dashuria dhe respekti kalon në urrejtje. Fjala e urtë thotë: Larg syve larg zemrës. Në këtë mënyrë, miqtë, shokët dhe të afërmit harrojnë njëri-tjetrin.
   Thuaji vetes: -Unë nuk dëshiroj të jem prej atyre që do t’i humbas shokët dhe do të filloj t’u shkruaj e t’u flas i pari.
-I nderuar vëlla! Unë jam mirë, ti si je? Të lutem komuniko me mua. Të dua për hir të Allahut të Lartësuar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Secili nga miqtë mendon për tjetrin se është i zënë dhe nuk komunikon, që të mos shqetësojë. Kështu, me kalimin e kohës, çdonjëri mendon për tjetrin se ai e ka radhën i pari të komunikojë dhe i thotë vetes: -Pse të filloj unë i pari, kur ai nuk dëshiron të ketë lidhje me mua?
   Kështu, gradualisht dashuria dhe respekti kalon në urrejtje. Fjala e urtë thotë: Larg syve larg zemrës. Në këtë mënyrë, miqtë, shokët dhe të afërmit harrojnë njëri-tjetrin.
   Thuaji vetes: -Unë nuk dëshiroj të jem prej atyre që do t’i humbas shokët dhe do të filloj t’u shkruaj e t’u flas i pari.
-I nderuar vëlla! Unë jam mirë, ti si je? Të lutem komuniko me mua. Të dua për hir të Allahut të Lartësuar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   Secili nga miqtë mendon për tjetrin se është i zënë dhe nuk komunikon, që të mos shqetësojë. Kështu, me kalimin e kohës, çdonjëri mendon për tjetrin se ai e ka radhën i pari të komunikojë dhe i thotë vetes: -Pse të filloj unë i pari, kur ai nuk dëshiron të ketë lidhje me mua?
   Kështu, gradualisht dashuria dhe respekti kalon në urrejtje. Fjala e urtë thotë: Larg syve larg zemrës. Në këtë mënyrë, miqtë, shokët dhe të afërmit harrojnë njëri-tjetrin.
   Thuaji vetes: -Unë nuk dëshiroj të jem prej atyre që do t’i humbas shokët dhe do të filloj t’u shkruaj e t’u flas i pari.
-I nderuar vëlla! Unë jam mirë, ti si je? Të lutem komuniko me mua. Të dua për hir të Allahut të Lartësuar!

 
 
 
 
 
 
 

Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 333891 visitors (1201293 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free