Pse nuk pendohesh ?
  Pse nuk pendohesh ?

 


 - Thuaj : O roberit e Mi , te cilet e keni ngarkuar me shum mekate veten , mos e humbni shpresen ndaj meshires se Allahut , pse Allahu i  fale te gjitha mekatet , Ai eshte qe fale shum dhe eshte Meshirues !" (Zumer :53)- ajet kur'anor .

      

 -  Pse te mos pendohen dhe te kerkojn te Allahu falje , kur Allahu dihet se fal shum dhe eshte Meshirues !" (Maide:74)- ajet kur'anor .

 

 - Nuk ka dyshim se Une e fale at qe eshte penduar , qe ka besuar , qe ka bere vepra te mira ,  dhe qe perqendrohet per be rrugen e drejt !" (Ta Ha :82) - ajet kur'anor .

 

 

 

 -  E pse pra ende nuk pendohesh kur Allahu na ka premtuar dhe garantuar me  argumente te qarta , kerko falje te Allahu me lot ne sy o robi  i Allahut , shkarkoi  mekatet nga supet e tua pa hezitim , se vertet Allahu eshte Fales dhe Meshirues siq e pame ne ajetet e kuranit . Allahu ju pastroft prej xhunaheve mua , juve dhe gjith umetin e Muhammedit a.s , kur dihet se njeriu eshte gjithnje ne gjynahe ku ni hadith thot :

    - E pyten shoket e Muhammedit a.s , Muhammedin a.s o i dergum i Allahut na trego se si ta gjejm ne ni rrug qe te mos bejm gjunahe fare dhe te jemi te paster te Allahu . Muhammedi a.s ju tha vAllahu kurr nuk keni me arrit po edhe nese e arrini Allahu ka me ju zhduk dhe ka me pru ni popull tjeter qe gabon dhe qe pendohet me nji pendim te sinqert dhe nuk e perserit me at gabim . Allahu na nimoft . selamun alejkum we rahmetullahi we berekatuhu ...

Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 331381 visitors (1194898 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free