-"Qelesat e se keqes"-

             -"Qelesat e se keqes"- 

 

- .qelesi i qdo mekati : AKOOLI , QE ESHTE NENA E TE KEQIJAVE .

 

- .qelesi i amoralitetit : MUZIKA DHE DEGJIMI I SAJ .

 

- .qelesi i privimit : PERTACIA .

 

- .qelesi i hipokriziz : GENJESHTRA .

 

- .qelesi i koprracis : LAKMIA .

 

- .qelesi i qdo bidati dhe humbjeje : REFUZIMI I SUNETIT .

 

- .qelesi i qdo te keqeje : MIQESIJA E TEPRUAR ME DYNJAN .

 

- .qelesi i kufrit (mosbesimit) : TE GJITHA LLOJET E GJUNAHEVE .

Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 331377 visitors (1194816 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free