Kerko kenaqesi ne tri gjera :
    Kerko kenaqesi ne tri gjera :

 

 

       - Ne namaz !

       - Ne leximin dhe kuptimin e kur'anit , !

       - Ne dhiker (dua, lutje) !.

 

 

 - Nese ne keto tri gjera gjen kenaqesi ateher shko dhe gezohu ,

 - Ne te kunderten dije se dyrt tua jan te mbyllura prandaj mundohu t'i hapesh.     ( HASAN EL BASRI ).

 

 

 

                                     -  SKLLAVERIA ME E KEQE   -

 - Nuk ka gjum me te rend se shkujdesja , pakujdesia e neglizhenca.

 - Nuk ka skllaveri me te keqe se sa kur je nen kontrollin e epshit ,

 - sepse po te mos ishte shkujdesja nuk do te shfaqej epshi.

 

Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 331381 visitors (1194917 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free