Audio ligjerarta

 
Redijtu bil-lahi Rabben ve bil-Islami dinen,ve bi Muhammedin Sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem nebijjen.
(Jam i Kenaqur qe Zoti im eshte All-llahu,Feja ime eshte Islami,dhe Pejgamberi im Muhammedi Sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem)

Pr . Dr . Shefqet Krasniqi


Molla Jakup Hasipi


Dowlodoni Lixherata


Jakup Hasipi

mp3 Jakup Asipi - ISLAMI - (1990).mp3 54.42 MB
mp3 Jakup Asipi - ARSIMI I TE RINJEVE - (1990).mp3 19.51 MB
mp3 Jakup Asipi - E Jona dhe e Huaja 26.05.1995.mp3 25.83 MB
mp3 Jakup Asipi - Gruaja ne islam.mp3 81.02 MB
mp3 Jakup Asipi - Haxhi 2 14.04.1995.mp3 22.58 MB
mp3 Jakup Asipi - ISLAMI-2(1990).mp3 54.42 MB
mp3 Jakup Asipi - Kom. i Sures Ennaser I 01.03.1995.mp3 79.29 MB
mp3 Jakup Asipi - NATA E KADRIT.mp3 53.15 MB
mp3 Jakup Asipi - Pytje Pergjigje 02.03.1995.mp3 28.27 MB
mp3 Jakup Asipi - RENDESIA E AGJERIMIT - (1990).mp3 35.49 MB
mp3 Jakup Asipi - RENDESIA E AGJERIMIT- (1990).mp3 35.49 MB
mp3 Jakup Asipi - Sihri ( Magjia) II 17.03.1995.mp3 19.1 MB
mp3 Jakup Asipi - Suretul Bekare - 14.04.1991.mp3 14.52 MB
mp3 Jakup Asipi - Suretul Bekare - 15.04.1991.mp3 15.1 MB
mp3 Jakup Asipi - Tema-Suretul Enn`am-vazhdim.29.03.1991.mp3 13.84 MB
mp3 Jakup Asipi -1 ISLAMI (1990).mp3 35.58 MB
mp3 Jakup Asipi- Bashkimi ben fuqi - 2 - 13.03.1995.mp3 20.91 MB
mp3 Jakup Asipi- Komen. i sures Jasin VI 07.03.1995.mp3 26.34 MB
mp3 Jakup Asipi- Sihri Magjia I 10.03.1995.mp3 19.04 MB
mp3 Jakup Asipi-Shenjat e Pejgamberis- 13.09.1991.mp3 21.16 MB


Shefqet Krasniqi

mp3 Shefqet Krasniqi - Edukata shpirterore - 1.mp3 3.24 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Ardhja e Pejgamberit a.s..mp3 1.78 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Dashuria ndaj femijeve.mp3 2.75 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Datelindja e Muhammedit a.s..mp3 1.95 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Dhenia e llogarise para All-lahut.mp3 1.91 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Fundi i vitit.mp3 1.38 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Kijjameti.mp3 1.81 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Momenti i Vdekjes.mp3 1.84 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Nata e Varrit.mp3 1.93 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Pershkrimi i Xhehennemit.mp3 1.79 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Pershkrimi i Xhennetit.mp3 608 KB
mp3 Shefqet Krasniqi - Ringjallja.mp3 1.96 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Rinia e Sahabeve dhe e jona 1.mp3 1.93 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Rinia e Sahabeve dhe e jona.mp3 1.83 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Rruga e Xhennetit ne kete bot.mp3 1.43 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Situata e jobesimtarit ne Diten e Gjykimit.mp3 2.09 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Te paret qe do te hyjne ne Xhenet.mp3 1.83 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Zgjedhja e shoqerise.mp3 1.26 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - A mund t'u ikim teresisht meka.mp3 2.31 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Edukata shoqerore - 1.mp3 2.74 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Edukata shoqerore - 2.mp3 2.53 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Edukata shpirterore - 2.mp3 2.47 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Edukata shpirterore - 3.mp3 2.95 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Edukimi i femijeve - 2.mp3 3.3 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Edukimi i femijeve - 3.mp3 3.04 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Mos e humb shpresen nga Meshira e All-llahut.mp3 2.96 MB
mp3 Shefqet Krasniqi - Vella musliman frikoju All-llahut.mp3 2.21 MB
mp3 Shefqet Krasniqi -Edukimi i femijeve - 1.mp3 3.03 MB
mp3 Shefqet Krasniqi -Mbeshtetju All-llahut, prite rezultatin.mp3 1.54 MB


Dhulkarnejn Ramadani

mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Biri i halifes.mp3 47.47 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Djaloshi i cili u kthye te All-llahu.mp3 61.76 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Gabimet e te falurit.mp3 47.4 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Gabimet qe behen ne Abdest.mp3 38.42 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Haku i prindit ndaj femijut.mp3 46.99 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Keshilla per ata qe duan te martohen.mp3 59.19 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Krizat dhe ballafaqimi i rinis me to.mp3 50.84 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Kushtet e Mbuleses.mp3 57.08 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - O ti i cili e lodh veten ne mekate.mp3 26.37 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Pendohu o Vella.mp3 31.84 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Pse e shkatroi All-llahu popullin Sebe.mp3 20.67 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Ramazani te njerezit e mire.mp3 42.19 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Si ta ruajm Imanin.mp3 43.41 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Tallja me Muhamedin s.a.mp3.mp3 50.72 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - www.shejtan.net-pjesa1.mp3 48.13 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Bilali r.a.mp3 47.43 MB
mp3 Dhulkarnejn Ramadani - Lamtumir o Ramazan.mp3 1.65 MB
mp3 O ti i cili e lodh veten ne mekate.mp3 13.25 MBKomente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 355211 visitors (1235845 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free