Downloads

Redijtu bil-lahi Rabben ve bil-Islami dinen,ve bi Muhammedin Sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem nebijjen.
(Jam i Kenaqur qe Zoti im eshte All-llahu,Feja ime eshte Islami,dhe Pejgamberi im Muhammedi Sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem)Programe nga www.ikre.tk


Programe per telefon

Screen saver

Wallpaper

Kur'an / HadithKur'ani Fisnik 4.0 - 13.152 KB

Kur'an Çasni 4.0 (Boshnjakisht)

Divine Islam - 9.274 KB Rijadus-Salihin 2.0 - 11.068 KB


Takvimi 2007-Pjesa e tekstit

Takvimi 2007

Shkarko përmbajtjen
(PDF format)

Takvimi 2008-Pjesa e tekstit

Takvimi 2008-Pjesa e tekstit

Shkarko përmbajtjen
(PDF format)

Takvimi 2008-Pjesa kalendarike

Takvimi 2008-Pjesa kalendarike-Kohët e namazit

Shkarko takvimin
(PDF format)

Takvimi 2009-Pjesa kalendarikee pëlqyer! Shkarkuar: 307

Takvimi2009-KoheteNamazit 

Takvimi 2009-Pjesa kalendarike e koheve te namazit per territorin e Republikes se Kosoves

 
 
 
 
file icon Takvimi 2009e pëlqyer! Shkarkuar: 159

Takvimi2009 

Pjesa e shkrimeve: Lexoni Online

 

 

Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 359818 visitors (1244236 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free