Programe islam

 
 IslamSoft Ezan
Program per ezan.
Jna te programuara kohet ditore te namazit.
Kur te hyj koha e namazait kompjuteri juaj vet e kendon ezanin.
Kenaquni me programin
Selamu alejkum.
Madhesia6.6 MB               Sistem
 
 
 Qur'an Viewer V 2.72
Kur'an viewer 2.72 eshte program shpelues i Kur'anit.
Ndodhet edhe perkthimi ne disa gjuh edhe ne shqip
VeličinaMadhesi0 MB   Broj skidanja
60
  Verzija
2.72
  Licenca
FreeWare
  Sistem
 
 
 Forty Hadeeth Qudsi V 1.0
Hadithe kudsi
Veličina
- MB
  Broj skidanja
29
  Verzija
1.0
  Licenca
FreeWare
  Sistem
 
 
 Holy Qur'an Viewer 2.9
Ky eshte nje program shum i mir
eshte Kur'ani ne gjuhen arabe dhe perthime ne shum gjuh edhe ne shqip.
Nese jeni te kyqur ne internet mundeni te ndegjoni leximin e Kur'anit nga havizat ma te mir te botes.
Ja pafshi hajrin
Madhesia146.9 MB       Versioni2.9   Licenca
FreeWare
  Sistem
 
 
 Athan Software Version 3.0
Program per ezan
 I ka kohoret e shum vendeve gati te gjitha vendeve te botes dhe kur vie koha e namazit pc-ja juaj automatikisht e therret ezanin dhe lexon duat pas ezanit per t'ua perkujtuar juve
gjithashtu ju qe nuk e dini me saktesi se ka te drejtoheni per ka kibla ky program mund tju ndihmoj shum
Ja pafshi hajrin...
Madhesia
3.0 MB
      Versioni
3.0
  Licenca
FreeWare
  Sistem
 
Hijri-Cal 1.0
Program za konvertovanje (prevođenje) Hidžretskog u Gregorijanski kalendar i obratno!
Veličina
-- MB
  Broj skidanja
25
  Verzija
1.0
  Licenca
FreeWare
  Sistem
 
 
 Forty Hadeeth Qudsi
40 Kudsi Hadisa na engleskom jeziku!
Veličina
-- MB
  Broj skidanja
18
  Verzija
1.0
  Licenca
FreeWare
  Sistem
 
 
 QiblaCalc 1.0
Program određuje pravac kible iz bilo kojeg dijela svijeta!
Veličina
0.2 MB
  Broj skidanja
79
  Verzija
1.0
  Licenca
FreeWare
  Sistem
 
 
 Hirji-Gregorian Converter
Proggram konvertuje hidžretski kalendar u gregorijanski i obratno!
Veličina
0.14 MB
  Broj skidanja
23
  Verzija   Licenca
FreeWare
  Sistem
 
 
 Kaba (flash)
Kaba sa okolinom urađena u flash-u (3D).
Veličina
0.67 MB
  Broj skidanja
74
  Verzija   Licenca
FreeWare
  Sistem
 
HadithQudsi
40 Kudsi Hadisa na engleskom jeziku.
Veličina
0.7 MB
  Broj skidanja
16
  Verzija
1.0
  Licenca
FreeWare
  Sistem
 
 
 Hijrah
Skripta rađena u php-u prevodi gregorijanski kalendar u hidžretski. Korisna za webmastere.
Veličina
0.02 MB
  Broj skidanja
15
  Verzija   Licenca
FreeWare
  Sistem
 
 
 Lunar-Hijri
PHP Nuke block namijenjen webmasterima koji imaju php-nuke site. Bock prikazuje položaj -osvijetljenost mjeseca za određeni dan sa hidžretskim kalendarom.
Veličina
0.56 MB
  Broj skidanja
22
  Verzija   Licenca
FreeWare
  Sistem
 
 
 Mawaqit
Mawaqit je program urađen za Windows OS koji određuje namaska vremena za preko 50.000 gradova svijeta, određuje pravac Mekke kao i mjesečeve faze. Program je na Engleskom jeziku.
Veličina
5.4 MB
  Broj skidanja
21
  Verzija
4.0.0.0
  Licenca
FreeWare
  Sistem
 
 
 Salaat Time
Salaat Time je besplatna aplikacija za određivanje namaskih vremena za bilo koje mjesto u svijetu ( na osnovu koordinata), kao i pravca Kible. Program je odličnog interfejsa i veoma je koristaN onima koji često putuju van BIH. Također program ima ugrađen i konvertor Hidžretskog u Gregorijanski kalendar.
Veličina
11.98 MB
  Broj skidanja
40
  Verzija
1.8
  Licenca
FreeWare
  Sistem
 
Advertisement
 
Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 316828 visitors (1164574 hits) klikime.=>
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=