Palestina
 
Redijtu bil-lahi Rabben ve bil-Islami dinen,ve bi Muhammedin Sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem nebijjen.
(Jam i Kenaqur qe Zoti im eshte All-llahu,Feja ime eshte Islami,dhe Pejgamberi im Muhammedi Sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem)


-

-Sërish luftime në Gaza

 

Izraeli sulmon xhamitë e Gazës

-Xhemati shqiptar ne Amerikë ndihmon Gazën

-Terrori dhe terrorizmi kanë adresë - në Palestinë

-Gaza: Komshiu i keq

-Terror gjenocidal mbi Gaze

-Izraeli po e hap varrin e vet

-Kudsi-Jerusalemi qyteti i historisë

-Hamasi dhe Xhihadi Islamik shpallën armëpushim

-Hamasi sërish sulmon Izraelin

-Qindra ushtarë Izraelit refuzojnë të luftojnë

-Dita 22 e ofensivës, 1230 të vrarë dhe 5320 të lënduar

-Ajete të fitores dhe durimit

-Dr. Ali Xhuma: Gaza e meriton zekatin para tjerëve

Pamje nga lufta në Gaza

-Izraeli tërhoqi ushtarët nga Gaza

-5 milion rijalë për Gazzen

-Përfaqësuesi i Palestines në OKB

Sërish luftime në Gaza

Hamasi të rindërton xhamitë
Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 355214 visitors (1235860 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free