Sërish luftime në Gaza
Sërish luftime në Gaza
Një ushtar izraelit dhe një palestinez raportohen të vrarë në dhunën e fundit që shënon edhe prishjen e armëpushimit.
E martë, 27 Janar 2009 11:01

Kanë rifilluar luftimet ndërmjet ushtarëve izraelit dhe luftëtarëve palestinezë në kufirin e Izraelit me Gazën. Një ushtar izraelit dhe një palestinez raportohen të vrarë në dhunën e fundit që shënon edhe prishjen e armëpushimin ndërmjet Izraelit dhe Hamasit të arritur javën e kaluar. Ushtria izraelite tha se një bombë ishte vendosur në afërsi të patrullës ushtarake në rajonin kufitarë.
Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 334009 visitors (1201696 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free