Përfaqësuesi i Palestines në OKB
Përfaqësuesi i Palestines në OKB
Pjesë nga fjalimi i përfaqësuesit Palestinez në OKB
E mërkurë, 21 Janar 2009 08:23
Përfaqësuesi i Palestinës në fjalimin e tij në Kombet e Bashkuara tha:

"Përpara se të filloj fjalimin, dëshiroj t`u tregoj diçka rreth Musasë a.s. (Moses)"

Kur ai ( Musau a.s.) e goditi shkëmbin dhe nga guri doli uji, mendoi: "Çfarë mundësie për të bërë banjë (për tu larë)"

Ai u zhvesh dhe rrobat e tij i la mbi një gur dhe hyri në ujë. Kur doli nga uji i kërkoi rrobat e tij, por ato ishin zhdukur. Rrobat ia kishte vjedhur një izraelit !

Përfaqësuesi i Izraelit brofi egërsisht në këmbë dhe bërtiti:

"Çka po thua? Në atë kohë nuk ka pasur atje Izraelit."


Përfaqësuesi i Palestinës buzëqeshi dhe tha: "eh tash, pasi që na u bë e qartë kjo, do të filloj fjalimin tim." 

attendingtheworld.wordpress.com

 
Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 334003 visitors (1201587 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free