5 milion rijalë për Gazzen
5 milion rijalë për Gazzen
Asambleja Botërore e Muslimanëve të Ri ka veçuar një shumë që arrinë 5 milion rijalë saudit.
E mërkurë, 21 Janar 2009 12:26
Kjo shumë iu drejtohet familjeve pa kulmë mbi kokë pas agresionit izraelit në Gaza që kishte shkatërruar shumë shtëpi.

Muhamed Gamidi kryetarë i komisionit për ndihmë Gazës në Asamble sqaroi se kjo shumë është vequar për blerjen e tendave dhe batanijeve.

Ata kishin dërguar një delegacion në Kajro për ta realizu këtë projekt.

Dr. Gamidi deklaroi se sipas raportit të dërguar nga zyrja e Asamblesë në Gaza nevoja kryesore është strehimi i rreth 10.000 familjeve të pastreh. Kostoja për një familje mundë të jetë 1000 riajlë
saudit.

el-Wasat.com
Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 334009 visitors (1201663 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free