Dr. Ali Xhuma: Gaza e meriton zekatin para tjerëve
Dr. Ali Xhuma: Gaza e meriton zekatin para tjerëve
Myftiu i Egjiptit doktor Ali Xhuma iu bëri thirrje të gjithë muslimanëve që zekatin e pasurive të tyre ta nxjerrin për viktimat e agresionit izraelit në Gaza.
E shtunë, 17 Janar 2009 16:32

Bijtë e tokës së pushtuar e posaçërisht në Rripin e Gazës kanë përparësi duke pas parasysh gjendjen e vështirë dhe nevojën e madhe për ndihmë qe e din çdo njeri.

Ai sqaroi se zekati i pasurisë është i ligjshëm nëse u jepet popullit palestinezë në Gaza çdo gjë qe i bënë të ekzistojnë dhe të rezistojnë ndaj armikut kjo pra numërohet si mjet për ndihmë xhihadin sepse nuk janë mjete të xhihadit vetëm armët por janë ushqimi pasuria dhe barnat etj.

Nga: el-wasat.com
Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 333891 visitors (1201332 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free