Xhemati shqiptar në Amerikë ndihmon Gazën
Xhemati shqiptar në Amerikë ndihmon Gazën
Kampanjës për ndihmën e Gazës, iu bashkëngjiten edhe xhemati shqiptar i Qendrës islame shqiptaro-amerikane të Wiskansinit.
E diel, 18 Janar 2009 20:31

Kampanjës për ndihmën e Gazës, iu bashkëngjiten edhe xhemati shqiptar i Qendrës islame shqiptaro-amerikane të Wiskansinit në qytetin e Kenoshes. Në ditën e xhuma, 16 Janar 2009, pas apeleve të liderëve fetar në këtë qendër Islame për t'u ndihmuar Gaza, popullata masovikisht iu përgjigjen duke dhënë mjete të shumta financiare për ndihmë vëllezërve të dëmtuar nga agresioni sionist në Gaza. Krahas ndihmave financiare, liderët fetar në ligjëratat e tyre vazhdimisht kanë folur për terrorin që është duke u bërë në Gaza me qëllim që ta sensibilizojnë popullatën dhe tu japin një pasqyrë reale të problemit, larg manipulimeve të mediave që kontrollohen nga lobet sioniste veçanërisht në Amerikë.

Me këtë, u tregua solidaritet me viktimat në Gaza, e në të njëjtën kohë ky aksion dëshmoi edhe për unitetin e muslimanëve në Amerikë, ngase aksioni është në nivel të gjithë Amerikës dhe marrin pjesë pjesa dërmuese e xhamive, pa marrë parasysh cilit nacionalitet i takojnë.
Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 334003 visitors (1201576 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free