Ajete të fitores dhe durimit
Ajete të fitores dhe durimit
Imam i xhamisë në Gaza : "Kemi gjetur mus`hafe (kur`ana) të hapur në ajete të fitores dhe durimit".
E shtunë, 17 Janar 2009 16:52

Ebu Ahid imam i xhamis "Nur" ne lagjën "Hajj esh-Shejh Ridvan të cilën e kishin bombarduar forcat izraelite me disa raketa tha: "pushtuesi izraelit ka bombarduar xhamin me tri raketa, u shkatërrua xhamia krejtësisht dhe nuk mbeti as një gurë mbi gurë.. por mus`hafat mbeten ashtu siç ishin nuk i
kishte prekur kush, subhanallah... kjo është përkujdesja dhe madhëria e Tij" .

Ai i sigurt në ndihmën e Zotit shtoi: "I kemi gjetur disa mus`hafe të hapura pikërisht në ajetet e fitores dhe durimit siç janë: "Ne do t'ju sprovojmë me ndonjë frikë, me uri, me ndonjë humbje nga pasuria e nga jeta e edhe nga frytet, po ti jepu myzhde durimtarëve. Të cilët, kur i godet ndonjë e pakëndshme thonë: "Ne jemi të All-llahut dhe ne vetëm tek Ai kthehemi!"

el-wasat.com
Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 334006 visitors (1201606 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free