Kur'ani dhe shkencaRedijtu bil-lahi Rabben ve bil-Islami dinen,ve bi Muhammedin Sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem nebijjen.
(Jam i Kenaqur qe Zoti im eshte All-llahu,Feja ime eshte Islami,dhe Pejgamberi im Muhammedi Sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem)
 Rumbullaksia e tokes

ÇATI E SIGURTË

QIELLI KTHYES

SHTRESAT E ATMOSFERËS

FUNKSIONI I MALEVE

LËVIZJA E MALEVE

Mrekullia tek Hekuri

Erërat Mbarësuese

Proporcioni i shiut

Mrekulli Matematikore Në Kur'an 

ZONA ME E ULET NE RRUZULLIN TOKESOR 

Qumështi i nënës.

SHENJAT E GISHTËRINJVE.

 KRIJIMI I UNIVERSIT

ZGJERIMI I UNIVERSIT

NDARJA E QIEJVE DHE E TOKËS

Lekura eshte ajo qe ndjen dhembjen e jo i gjithe trupi

Abdesi - Mbrojtës i Sëmundjeve të Lëkurës 

Të zgjohesh me aromën e agimit

Fjala All-llah

MREKULLIA TEK HURMI I ARABISË

Kur'ani per yjet 

Drita e Henes eshte e huazuar, ndersa e Diellit eshte nga vet dielli

Brendia e detit dhe e Tokes eshte e zjarrte dhe detet do te ndizen 

 ORBITAT

KRIJIMI I NJERIUT

ZONA TRURIT QË KONTROLLON LËVIZJEN.

BALLI GËNJESHTAR.

DETET NUK PËRZIHEN ME NJËRI TJETRIN

Uji i ZEMZEMIT.

VESHI, JETA DHE RINGJALLJA

KRIJESA TË MREKULLUESHME

ZOGU ME KRAHËT MË TË GJATË NË BOTË

JETA NË SHKRETËTİRË

ÇFARË DİNİ PËR KRİJESAT LUMİNİSHENTE (DRİTË-PRODHUESE)?

Sİ JETOJNË PESHQİT NË UJË?

TERMITET E VERBRA QË NDËRTOJNË NDËRTESA

Vaji i Ullirit dhe ulliri. 

Mjekësia Profetike

ALOE VERA 

Kur'ani tregon per shkurtimin e kohes

Aspekti Kur'anor i mahnit shkenctaret

 Klonimi i njerëzve dhe mendimi i dr. Karadavit rreth tij 

Shega - Njëra ndër frutat e lashta që na nevojitet sot! 

Mrekullia e Krijuesit - Zhvillimi embrional dhe lindja e jashtëzakonshme e kengurit

 Mrekullia e Krijuesit - Agjërimi i merimangës 

Mrekullia e Krijuesit - Agjërimi i lososit 

Mrekullia e Krijuesit - Agjërimi i krimbit të mëndafshit 

Mrekullia e Krijuesit - Fluturimi dhe qëndrimi i shpendëve në lartësi

Prof. Armstrong: Jam shum i impresionuar me ket liber Kur'anin.

Aspekti psikologjik i namazit

Aspekti Kur'anor dhe shkencor i fenomenit mjekësor i cili mahniti shkencëtarët 

Pirja e duhanit në shoqërinë muslimane dhe qëndrimi i islamit për këtë qështje 

Kush jam unë?

LIRIMI I GJAKUT NË KUPËZORE

Buzëqeshja nga aspekti kur'anor dhe shkencor

Kur'ani famëmadh mahnit shkencëtarët

Mishi i derrit nga aspekti mjekësor i ndalesës

Rëndësia e gjumit nga aspekti Kur'anor dhe shkencor

 

 

 

Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 355213 visitors (1235848 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free