Të konvertuarit në Islam
           
Redijtu bil-lahi Rabben ve bil-Islami dinen,ve bi Muhammedin Sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem nebijjen.
(Jam i Kenaqur qe Zoti im eshte All-llahu,Feja ime eshte Islami,dhe Pejgamberi im Muhammedi Sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem)Allahu trokiti në zemrën time

Angel ish krishtere,SHBA  

Bija e Preshevës

 
E quditshme është qështja e kësja feje
      

Ëndërra ime u realizua

Fatime Kazuei (Tokio-Japoni)

Vitnamezja që pranoi Islamin

Suzi Madhher në duart e gruas franceze

Si e pranova Islamin – Nga motra e juaj Medina 

Kati një vajzë amerikane nga Siatëlli e tregon si u bë muslimane

Fatime Kazuei (Tokio-Japoni).

Allahu 'trokiti' në zemrën time.

Xhaxhi Ibrahim 

Si e pranuan All-llahun tre amerikane

Pranoi Islamin, ra në sexhde dhe ndërroi jetë

Angel, ish krishtere

Xhenet Rose

Tregimi i pranimit të Islamit nga një vajzë çifute

Rejhana

Një vajzë amerikane pranon Islamin

Mirsada - Merjem KURDIQ

E çuditshme është çështja e kësaj feje.

Tregimi i një studenteje

Pendimi i një mëkatari në duart e djalit të tij memec

Leter Nga Burgu I Sirise

KTHIMI I FUNDIT

Jam rikthyer në Islam

Ëndrra ime u realizua.

Reth 30000 femra Zvicrrane jane kthyer ne Islam
 
 
 
 
 
 
Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 359817 visitors (1244230 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free