Suzi Madhher në duart e gruas franceze

Tregimi i pendimit së thirrëses Suzi Madhher në duart e gruas franceze

 

Suzi Madhher ka më tepër se 20 vite në pikëpamje të thirrjes në besimin e All-llahut.

Emri i saj është i lidhur me artistet e penduara. Ajo ka një kërkesë që t'ua përcjell ngjarjen e pendimit të saj ku thotë: Kam përfunduar shkollën e lartë pastaj jam regjistruar në sektorin e gazetarisë në fakultetin e artit.

Kam jetuar me gjyshen time, nënën e aktorit Ahmed Madhher i cili ka qenë i verbër.

I kam shëtitur rrugët dhe sheshet dhe më kanë tërhjekur thirrjet.

Kështu që i kam reklamuar bukuritë e mia para syve të shtazëve.

Pa imunitet më kanë titulluar e emancipueme dhe e qytetërueme apo e civilizueme.

Gjyshja ime ishte e dobët dhe nuk ka mundur të më ndihmoj sikurse as baba as nëna.

Fëmijët pasanik kështu jetojnë sikurse shtazët, bile edhe më të humbur sesa shtazët, përpos kënd e mëshiron All-llahu xh.sh.

Në realitet kam qenë e shtangur për islamin përpos shkronjave arabe.

Megjithë pasurinë dhe mburrjen ju kam frikësuar një gjëje, ciles? Jam frikësuar prej burimit të gazit dhe rrymes, dhe mendoj se All-llahu xh.sh. do të më djeg mua me një dënim çka kam bërë prej mëkateve.

I kam thënë vetes sime kur ka qenë gjyshja ime e sëmurë dhe ajo falej, e si të shpëtoj une nesër prej dënimit të All-llahut xh.sh? Kam ikur shpejt prej brejtjes së ndërgjegjjes me preokupimin e thellë në gjumë ose kam kaluar në thirrje.

Pasi që u martova shkova me bashkëshortin tim në Evropë për ta kaluar siç quhet "muaji i mjaltit".

Ajo që ma ka tërhequr shiqimin kur kam shkuar në Vatikan ka qenë: Kur hyra në muzeun e Papës më kanë obliguar te dera me veshë pallto apo mbulesë prej lëkure të zezë.

Kështu e respektojnë ata fenë e tyre të shtrembëruar dhe këtu e kam pyetur veten time: E pse ne nuk e respektojmë fenë tonë?.

Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 322169 visitors (1175668 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free