DUAJA KUNDER BRENGAVE

  " DUAJA KUNDER BRENGAVE "
 
- " Zoti yne un jame robi Yt ,
- i biri i robit Tend ,
- fati im eshte ne duart e Tua ,
- e kaluara ime eshte ne sundimin Tende ,
- drejtesia ne mua eshte percaktimi Yt ,
- te lutem me te gjithe emrat ,
- me te cilat ke quajtur Veten ,
- dhe te cilet i ke shenuar ne librin Tend ,
- apo me te cilen ndonjeren prej krijesave Tuaja e ke mesuar ,
- apo per Vete i ke mbajtur ,
- beje Kur'anin pranvere te zemres sime ,
- drite te gjoksit tim ,
- duke me larguar nga deshprimi dhe brenga .
 
 

Advertisement
 
Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 316832 visitors (1164691 hits) klikime.=>
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=