U QUDITA !
                U QUDITA !
- U qudita me at person qe e njeh vdekjen dhe vazhdon te qeshe.

- U qudita me at qe e diti se dynjaja do te zhduket dhe perseri e 
kerkon at {dynjan}.
- U qudita me at qe e njohu se qeshtjet jane sipas percaktimeve dhe ai merzitet per gjerat e kaluara .
- U qudita me at qe e njohu llogarin dhe vazhdon te grumbulloj pasuri.
- U qudita me at qe e njohu zjarrin dhe vazhdon te beje mekate .
- Habitem me at qe e njeh Allahun me nje njohje te sigurt dhe vazhdon ta perkujtoj dike tjeter perveq Tij .
- Habitem me at qe e njeh xhennetin me nje njohje te sigurt dhe rahatohet me dynjan .
- Habitem me at qe e njeh shejtanin si armik dhe perseri e ndjek {pason ate} .    Uthmani - Allahu qoft i kenaqur me te .f the new page
Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 333890 visitors (1201259 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free