Dua - Lutje ...

  ''Qka thuhet per largimin e kurthave te shejtaneve''
 
- Eudhu bi kelimatil-lahi Et-tammati el-letila juxhavizuhunne berrun ve la faxhirun min sherri ma halaka , ve bere'e ve dher'e, ve min sherri ma jenzilu mines-semai , ve min sherri ma ja 'ëruxhu fiha , ve min sherri ma dhere'e fil-erdi , ve min sherri ma jahruxhu minha , ve min sherri fitnetil-lejli ven-nehar , ve min sherri kul-li tarikin il-la tarikan , jatruku bi hajrin, ja Rahmanu. - perkthimi -
 
(Kerkoj mbrojtje me fjalet e persosura te Allahut , te cilat nuk mund t'i tejkaloj asnje bemires e as i prishur , nga dëmi i asaj zbret nga qielli , nga dëmi i asaj qe ngjitet ne te , nga dëmi i asaj qe eshte mbi toke dhe i asaj qe del prej saj , nga dëmi i sprovave te nates dhe te dites dhe nga dëmi i qdo udhetarite nates , perveq atij qe vjen me te mire , ooo i Gjithmeshirshem).
 
 
          ''Qka duhet te themi ne rast te frikes''
La Ilahe il-All-llah - ( s'ka te adhuruar tjeter pos All-llahut) .
 
''Ne rast se ndegjojm ndonje lajm te quditshem ose te gezueshem''
                     SubhanAll-llah - (i Larte qofte All-llahu).
                     All-llahu Ekber - (All-llahu eshte ma i madhi). 
 
             ''Q'thot ai qe ndjen dhimbje ne trupin e vet''
Bismil-lah. E'udhu bil-lahi ve kudretihi min sherri ma exhidu ve uhudhiru . (3 here)
(Ne emer te Allahut. Kerkoj mbrotjen e All-llahut me fuqin e Tij nga e keqja e kesaj qe ndiej dhe frikohem). shperndaje per hater te Allahut...

Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 331376 visitors (1194778 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free