PASTRO ZEMREN

PASTRO ZEMREN

Nje dite nje djale shkoi tek Resulullahu "sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem" dhe i tha:
-O Resulullah! Me jep leje te bej zina!
Es'habet kiram u çuditen shume nga fjalet e te riut dhe filluan te flasin. Resulullahu iu drejtua djalit te ri dhe i tha:
-Mu afro prane!
-Djali u afrua dhe i'u ul prane. Pejgamberi "sal-lall-llahu alejhi ve sel-lem" e pyeti:
-"A je dakort qe te tjeret te bejne zina me nenen tende?"
-Jo.
-Ashtu si ty asnje nuk e pranon nje gje te tille. A je dakort qe te tjeret te bejne zina me vajzen tende?
-Jo.
-A je dakort qe te tjeret te bejne zina me motren tende?
-Jo.
-Pastaj Resulullahu i beri te njejten pyetje per vajzat e xhaxhallareve, dajallareve, hallave dhe tezeve.
Pergjigja ishte gjithmone e njejte, "JO".
Me pas Resulullahu e vuri doren ne gjoksin e djalit dhe beri kete dua:
"O Allah fali gjynahet e ketij! Pastroja zemren dhe mbroje nga zinaja!"
Djali qe nga ajo kohe as nuk i'u afrua me harameve.

Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 334010 visitors (1201798 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free