Kupto !

Kupto !

 

Kupto: … se nuk mund ta detyrosh dikë të tëdo. Krejt çka mund të bësh është tëbëhesh një person që mund të duhet!

Kupto: … se duhen vite për t’u krijuar besimi(ndërmjet njerëzve), por vetëm disa sekonda mund ta shkatërrojnë atë.!

Kupto: … se nuk është më rëndësi se çka ke,por kë e ke në jetë!

Kupto: … se duhet shumë kohë për t’u bërë personalitet që dëshiron të bëhesh!

Kupto: … se jemi përgjegjës për atë që e veprojmë, pa marrë parasyshë se si ndihemi!

Kupto: … se, ose ti e kontrollon epshin tënd,ose ai të kontrollon ty!

Kupto: … Se kur je nervoz, ndoshta ke të drejtë, por kjo nuk do të thotë se ke të drejtë edhe të jesh i ashpër!

Kupto: … se nëse nuk të do dikush ashtu siq dëshiron, kjo nuk do të thotë se nuk të do fare!

Kupto: … se pjekuria varet nga përvoja që e ke përjetuar dhe nga ajo që e ke mësuar, ejo nga numri i ditëlindjeve që ke festuar!

Kupto: … se nuk mjafton që të tjerët ta falin,nganjëherë edhe ti duhet t’ia falësh vetvetës!

Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 334009 visitors (1201726 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free