10 semundjet e zemres

Dhjete semundjet e zemres

 

 

1.Beson All’llahun xh.sh.por nuk i permbush obligimet ndaj tij.

 

2.Thua se e do Pejgamberin s.a.w.s por nuk e pason sunnetin e tij.

 

3.E lexon Kuranin por ate qe e lexon nuk e praktikon.

 

4.Knaqesh me te mirat qe ti ka dhuruar All’llahu xh.sh.por nuk i falenderohesh.

 

5.E pranon shejtanin per armik por nuk luftan kunder tij.

 

6.Deshiron te hysh ne xhennet por nuk punon per te.

 

7.Nuk deshiron te hysh ne xhennem por nuk i largohesh.

 

 

8.Beson se qdo qenie e gjall do ta shijoj vdekjen por nuk pregaditesh per te.

 

9.I pergojon dhe mundohesh te iu gjesh gabimet tjerve por i harron gabimet dhe shprehit e kqia qe i ke.

 

10.I varros te vdekurit por nuk merr mesim nga kjo.

 

Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 337262 visitors (1209031 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free