Arti i Bukur 2008

Arti i Bukur 2008

Imazhe nga arti i bukur
Imazhe të bukura u shfaqën të mërkurën më 10 dhjetor në galerinë e Pallatit të Rinisë në Prishtinë
 
Prishtinë, 10 dhjetor- Njëzet e tetë piktorë kanë ekspozuatr mbi 30 punime në ekspozitën " Ari islam", e cila u hap të mërkurën mbrëma në galerinë e Pallatit të Rinisë.

Organizuar nga Asociacioni për Kultuë, Edukim dhe Arsim (AKEA) , ky është edicioni i tretë i kësaj ekspozite. " Kjo Ekspozitë dallon për nga vlera, cilësia dhe teknika e paraqitjes se punimeve", ka thënë Bashkim Mehani, kryetar i AKEA-së.

Për kritikun Mustafa Ferizi autorët i janë qasur në mënyrë serioze konceptit dhe frymës së artit islam.

Juria treanëtareshe ( Naim Spahiu, Zeni Ballazhi dhe Arta Agani) kan ndarë edhe çmimet për punimet më të mira në këtë ekspozitë.

Qmimi i parë i është ndarë Bekim Korçës; i dyti- Uran Limanit; ndërsa i treti – Anton Krasniqit.

Ekspozita do të jetë e hapur deri me 14 dhjetor. G. Kurit ( Koha ditore) 

8534.jpg


8533.jpg


8531.jpg


8530.jpg


8529.jpg
Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 331377 visitors (1194812 hits) klikime.=>

This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free