-"Qelesat e se mires "-                       -"Qelesat e se mires "-

 

- .qelesi i xhennetit : TEUHIDI - (NJESHMERIA E ALLAHUT).

 

- .qelesi i dashamiresis : BESNIKERIA.

 

- .qelesi i diturires : PYETJA .

 

- .qelesi i fitores : DURIMI .

 

- .qelesi i namazit : ABDESTI .

 

- .qelesi i haxhit : IHRAMI - (mbulesa) .

 

- .qelesi i suksesit : DEVOCIONI .

 

- .qelesi i shtimit te te mirave : MIRENJOHJA .

 

- .qelesi i deshirave te ahiretit : ASKETIZMI NE KETE BOT .

 

- .qelesi i i pergjigjes : DUAJA - ( lutja) .

 

- .qelesi i imanit : TE MENDUARIT PER KRIJESAT E ALLAHUT .

 

- .qelesi i jetes se zemrave : MEDITIMI I FJALEVE TE ALLAHUT DHE LENIA E

GJYNAHEVE .

 

- .qelesi i riskut : ISTIGFARI DHE DEVOTSHMERIA .

 

- .qelesi i krenaris : RRESPEKTIMI I ALLAHUT DHE I TE DERGUARIT TE TIJ .

 

- .qelesi i rahmetit : BAMIRESIA NDAJ TE TJEREVE .

 

Advertisement
 
Komente
 
Linqe
 
Kurani Fisnik - Shkarko!

Rijjadus-Salihin - Shkarko

Falja e namazit

Dëgjo Kuran online

Kuizi Islam
 
Numri i vizitoreve 316828 visitors (1164579 hits) klikime.=>
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=